Όροι Χρήσης

Α. Σχετικά με τη εταιρεία

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.home-selections.gr, το οποίο διαθέτει προϊόντα προς πώληση υπό την ευθύνη της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΚΛΕΟΜΕΝΟΥΣ 9 Α.Ε.» ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,μεέδρατην Κλεομένους 9, Κολωνάκι, ΑΦΜ 094495803, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, Αρ. ΓΕΜΗ2443701000, τηλ 210 7212326, φαξ 210 7229693. Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί μέσω της ιστοσελίδαςwww.home-selections.gr, υπό τους όρους και τις προυποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Β.  Αποδοχή Όρων Χρήσης - Ευθύνη χρηστών

1. Κάθε Xρήστης-αγοραστής, μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον για οποιοδήποτε προϊόν διατίθεται στην ιστοσελίδα μας, για λογαριασμό του ή για λογαριασμό τρίτων προσώπων.

2. Η Εταιρεία δεν αποδέχεται οποιονδήποτε όρο χρήσης αν ο πελάτης δεν έχει συμφωνήσει εκ των προτέρων.

3. Στους όρους χρήσης ως "Xρήστης" αναφέρεται το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που έχει συμπληρώσει το 18ο έτος και διαθέτει την απαιτούμενη δικαιοπρακτική ικανότητα. Ως Εταιρεία αναφέρεται το ηλεκτρονικό κατάστημα www.home-selections.gr.
4. Εάν ο
Xρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.

5. Ο Xρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος δηλώνει και αποδέχεται ότι δεν θα το χρησιμοποιήσει όπως και το περιεχόμενό του με τρόπο παράνομο και ανήθικο.

Γ. Ολοκλήρωση Αγοράς

1. Η αγορά ολοκληρώνεται αφού ο Χρήστης συμπληρώσει τα στοιχεία του,προσθέσει το προϊόν ή τα προϊόντα στο  καλάθι αγορών του, τον τρόπο αποστολής, τον τρόπο πληρωμής και επιλέξει την επιλογή "Αποδέχομαι τους όρους χρήσης". Μόνο τότε η Eταιρεία μας προβαίνει στις διαδικασίες αποστολής και χρέωσης για τα προϊόντα που βρίσκονται στο ηλεκτρονικό καλάθι του πελάτη στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

2. Με την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας μέσω του μενού "Προσθήκη στο καλάθι" αποστέλλεται ένα ενημερωτικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Xρήστη με τον κωδικό παραγγελίας του και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά που διεκπεραίωσε.

3. Η Eταιρεία δε φέρει ευθύνη για τυχόν: χρήση μη νόμιμης πιστωτικής κάρτας, ή για απόρριψη συναλλαγής με πιστωτική κάρτα.

4.  Όλες οι συναλλαγές μεταξύ του Xρήστη και της Eταιρείας θα γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα μαςwww.home-selections.gr με τη χρήση των υπηρεσιών του παρόχου επεξεργασίας διαδικτυακών πληρωμών που είναι συμβεμβλημένη η Eταιρεία.

Δ. Διαθεσιμότητα προϊόντων

1.  Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα δεν είναι αυτή που αναφέρεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ο Χρήστης ειδοποιείται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

2. Αν κάποιο προϊόν είναι εκτός διαθεσιμότητας ο χρήστης θα ειδοποιηθεί μέσω email ή τηλεφωνικά.

Ε. Παραχώρηση ιδιοκτησίας

Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της "ΚΛΕΟΜΕΝΟΥΣ 9 Α.Ε." αποτελούν ιδιοκτησία της Eταιρίας μέχρι και την πλήρη εξόφληση του προϊόντος από πλευράς του Xρήστη.

ΣΤ. Τιμές και έξοδα αποστολής

1. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α. 24%.

2. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Xρήστη. Εξαιρούνται αποστολές εντός Αττικής για αγορές άνω των €80.

3. Ο Xρήστης που επιθυμεί να παραλάβει τα προϊόντα από το κατάστημά μας, δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

4. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών στον τόπο παραλαβής που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας.

Ζ. Τρόποι Πληρωμής

1. Η πληρωμή-εξόφληση της παραγγελίαςμπορεί να γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Στη συνέχεια ο Χρήστης θα πρέπει να αποστείλει την απόδειξη της κατάθεσης με φαξ ή email στην Εταιρεία.

2. Δίνεται επίσης η δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής για τους Χρήστες που κατοικούν στην Ελλάδα. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει πρόσθετη χρέωση 2 Ευρώ.

3. Η πληρωμή μπορεί επίσης να γίνει μέσω Πιστωτικής  Κάρτας. Στην ιστοσελίδα γίνονται αποδεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες Visa®, και MasterCard®. Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση του Xρήστη δίνεται και η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας Paypal.

4. Ο Χρήστης μπορεί επίσης ναπληρώσει και να παραλάβειτην παραγγελία στο κατάστημα «ΚΛΕΟΜΕΝΟΥΣ 9 Home Selections» (Κλεομένους 9, Κολωνάκι).

Η. Ακύρωση Παραγγελίας

1. Ο Αγοραστής σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος άρθρου -4- παρ.10 του Ν.2251/1994, μπορεί να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα από τη σύμβαση πώλησης του προϊόντος/υπηρεσίας εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά, με έγγραφη κοινοποίηση (μέσω email στο info@home-selections.gr) του αιτήματός του προς την Εταιρεία.

2. Η Εταιρία θα επιστρέψει στον Xρήστη-αγοραστή τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία του προϊόντος, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί του, ενώ ο Xρήστης-αγοραστής θα επιστρέψει το προϊόν το οποίο είχε αρχικά παραλάβει.

3. Η ακύρωση της παραγγελίας γίνεται δεκτή στο κατάστημα της Εταιρείας στην παρακάτω διεύθυνση: Κλεομένους 9, ΤΚ 10675Κολωνάκι-Αθήνα, Ελλάδα.

4. Το προϊόν μπορεί να επιστραφεί προς την εταιρεία αν βρίσκεται εντός της συσκευασίας του, αν δεν έχει πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε χρήση του και δεν φέρει οποιαδήποτε φθορά. Πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από την απόδειξη/τιμολόγιό αγοράς του.

5. Τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας επιβαρύνουν τον Χρήστη.

Θ. Προσωπικά Δεδομένα

1. Η ΚΛΕΟΜΕΝΟΥΣ 9 Α.Ε. δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, και χρησιμοποιεί τα προσωπικά στοιχεία του Xρήστη μόνο για την διεκπεραίωση των συναλλαγών αγοράς, αποστολής και πώλησης των προϊόντων.

2. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιεί τα απόρρητα προσωπικά δεδομένα του Xρήστη της για εμπορική, διαφημιστική ή άλλη χρήση προς τρίτους.

3. Με την διαγραφή του λογαριασμού του Xρήστη από το site αυτόματα διαγράφονται και όλα τα στοιχεία που μπορεί να είχαν αποθηκευτεί για προηγούμενες αγορές.

4. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποστέλλει στους πελάτες της ενημερωτικά email με προσφορές, εκπτώσεις, νέα και άλλες υπηρεσίες της, εφόσον ο πελάτης έχει συμπληρώσει τα στοιχεία του στο Newsletter.

Ι. Τροποποιήσεις Προϊόντων

1. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει το υλικό ή μέρος υλικών των προϊόντων με άλλο αντίστοιχης ποιότητας, και αυτά τα στοιχεία θα αναφέρονται στα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος στην ιστοσελίδα.

2. Η χρωματική διαφορά που μπορεί κάποιο προϊόν να έχει και που προκύπτει από την διαφορά που φέρουν τα χρώματα σε κάθε οθόνη δεν είναι ελάττωμα και είναι πιθανή.

3.  Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της περιγραφής και της τιμής των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ακόμη και διαγραφή αυτών.

Κ. Πνευματικά Δικαιώματα

1. Όλο το υλικό του διαδικτυακού τόπουwww.home-selections.gr περιλαμβανομένων των γραφικών, των εικόνων, των κειμένων και των φωτογραφιών, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας ή των συνεργατών της.

2. Κάθε αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή χρήση, σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, περιεχομένων του ανωτέρω διαδικτυακού τόπου χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια δεν επιτρέπεται. Σε αντίθετη περίπτωση, θα υπάρξει καταλογισμός ευθυνών σύμφωνα με τον Ν. 2121/93 και τους κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

3. Σε περίπτωση κατά την οποία Xρήστης παραβιάσει την πνευματική της ιδιοκτησία, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τερματίζει ή/και να διαγράφει πληροφορίες αυτού.

Λ. Σύνδεσμοι με τρίτους διαδικτυακούς τόπους

1. Ο παρών διαδικτυακός τόπος ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους ή αναφορές σε άλλους διαδικτυακούς τόπους που ανήκουν σε τρίτους, ο έλεγχος των οποίων δεν άπτεται της Eταιρείας. Επίσης, πρόσβαση στον διαδικτυακό τόπο της Eταιρείας ενδέχεται να επιτευχθεί και μέσω συνδέσμων διαδικτυακών τόπων τρίτων.

2. Η Εταιρεία, σε καμία περίπτωση, δεν υποδηλώνεται ότι εγκρίνει ή συστήνει ανεπιφύλακτα το περιεχόμενο ή τους διαδικτυακούς τόπους τρίτων ενώ δεν εγγυάται ούτε δίνει οποιαδήποτε υπόσχεση για την ακρίβεια, την ενημερότητα ή την γενικότερη πληρότητα των πληροφοριών ή του περιεχομένου που περιέχονται σε αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους και άρα δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια προκύψει στον Xρήστη από τη χρήση αυτών.

Μ.  Γενικά περί των Όρων και προϋποθέσεων Χρήσης

1. Η Eταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών μεταξύ του Xρήστη και του διαδικτυακού τόπου μαςwww.home-selections.gr οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο.

2. Οι Xρήστες θα θεωρείται ότι έχουν ειδοποιηθεί και ότι δεσμεύονται από τις αλλαγές από τη στιγμή που αυτές θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο.

3. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να διαγράψει υλικό του διαδικτυακού τόπου οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του Χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη του www.home-selections.gr.

 


Κορυφαίες πωλήσεις

Κατασκευαστές

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Προμηθευτές

Κανένας προμηθευτής

Ετικέτες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ