Τρόποι Αποστολής

Η παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων σας γίνεται από τη συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών στο χώρο σας ή όπου αλλού μας υποδείξετε. Τα έξοδα αποστολής έχουν συμπεριληφθεί στην τιμή και έχουν γνωστοποιηθεί από την αρχή.

Οι χρεώσεις για τη μεταφορά των προϊόντων αναλύονται στον πίνακα που ακολουθεί:

 

Για αγορές (μικτού βάρους):

κάτω των 2kg

2 έως 9.9kg

10 έως 19.9kg

20 έως 39.9kg    

40kg και άνω

4,90 €

6 €

12 €

30 €

45 €

 

Για απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί.

Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 80€ εντός Αττικής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Στην περίπτωση της αντικαταβολής υπάρχει πρόσθετη χρέωση 2 Ευρώ.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ορίζεται εντός Αττικής σε 1-3 εργάσιμες και εκτός Αττικής σε 2-10 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από τον τόπο αποστολής της.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 – 18.00.

Τα ανωτέρω αφορούν παραδόσεις εντός Ελλάδος. Για παραδόσεις εκτός Ελλάδος, τα έξοδα μεταφοράς θα ορίζονται, κατά περίπτωση, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Επίσης, εαν επιθυμείτε αυθημερόν παράδοση, επικοινωνήστε μαζί μας, καθώς δεν ισχύουν οι ανωτέρω τιμές.

Ορισμένα έπιπλα, λόγω μεγάλου όγκου, παραδίδονται μόνο από το κατάστημα, εκτός αν γίνει ειδική συμφωνία με τον πελάτη.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα όλων των επιλεγμένων προϊόντων θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να μας ενημερώσετε αν επιθυμείτε η παράδοση να εκτελεστεί σε στάδια ή να καθυστερήσει μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν σας ικανοποιεί και επιθυμείτε να το επιστρέψετε παρακαλούμε αποστείλετε email στο info@home-selections.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-7212326 για να λάβετε οδηγίες και βοήθεια για την επιστροφή του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία, ώστε να βρίσκεται στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση και να μην έχουν μεσολαβήσει  15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

Προκειμένου να αποφευχθεί και η δική σας ταλαιπωρία παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους καθώς και το είδος τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Σε περίπτωση παραλαβής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε, αυτά θα αντικατασταθούν άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής του προϊόντος τα μεταφορικά έξοδα είναι ευθύνη του πελάτη. 


Κορυφαίες πωλήσεις

Κατασκευαστές

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Προμηθευτές

Κανένας προμηθευτής

Ετικέτες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ